• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • español 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Buscar 
  •   DSpace Principal
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul și expertiza produselor alimentare (licență)
  • Controlul și expertiza produselor alimentare (licență) (2019-2024)
  • Buscar
  •   DSpace Principal
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul și expertiza produselor alimentare (licență)
  • Controlul și expertiza produselor alimentare (licență) (2019-2024)
  • Buscar
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Buscar

Mostrar filtros avanzadosOcultar filttos avanzados

Filtros

Use filtros para refinar sus resultados.

Mostrando ítems 1-10 de 47

  • Opciones de clasificación:
  • Relevancia
  • Título Asc
  • Título Desc
  • Fecha Asc
  • Fecha Desc
  • Resultados por página:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Să se proiecteze o secție ce va prelucra ardei kapia și iute în vederea obținerii dulceții de ardei iute 

Cristian, Niculina (2024-09)
Thumbnail

Proiectarea unei unități de procesare a laptelui pentru obținerea de brânză telemea, cu o capacitate de prelucrare de 10000 litri lapte/zi 

Zaharia, Sorin Petrică (2024-09)
Thumbnail

Să se proiecteze o unitate de fabricare a brânzei Telemea cu o capacitate de procesare a laptelui de 50 de tone 

Grăjdan, Georgina (2024-09)
Thumbnail

Să se proiecteze o secție de obținere a brânzei proaspete și a smântânii dulci cu capacitatea de prelucrare de 6t lapte pe zi 

Vlad, Mihaela (2024)
Thumbnail

Să se proiecteze o secţie de prelucrare a laptelui de capră în vederea fabricării brânzei tip Thermo – Quark 

Vlad, Alexandra-Ionela (2024)
Thumbnail

Să se proiecteze o secție de prelucrare a smântânii în vederea obținerii untului 

Vioreanu, Elena-Nicoleta (2024)
Thumbnail

Proiectarea unei secții pentru obținerea amestecului de legume 

Olaru, Dorina (2024)
Thumbnail

Proiectarea unei secții de prelucrare a strugurilor din soiul Șarbă în vederea fabricării vinului alb demisec aromat 

Vlăsceanu, Ionuț-Alexandru (2024)
Thumbnail

Proiectarea unei unități pentru obținerea iaurtului cu stracciatella cu un conținut de 1,8 % grăsime 

Chiriac, Maria Bianca (2024-07-22)
Thumbnail

Proiectarea unei crame de obținere a vinului alb sec cu capacitatea de 300 tone struguri / sezon 

Ciuchitu, Andrei (2024-07-22)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • . . .
  • 5

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV
 

 

Listar

Todo DSpaceComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta colecciónPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

Mi cuenta

Acceder

Descubre

AutorAndrone, Ioana (1)Anton, Gabriel Ciprian (1)Axinte, Marian (1)Badea, Vlăduț (1)Bilec, Iulia (1)Bătrânu, Larisa-Daniela (1)Chetreanu, Geanina (1)Chiriac, Maria Bianca (1)Chițu, Alina-Elena (1)Ciocan, Gabriela Ramona (1)... másMateriabrânză proaspătă de vaci (1)brânză telemea (1)chefir (1)compot de fructe (1)conserve tip castraveți cornişon în oțet (1)cramă, vin roșu, Fetească Neagră (1)cremogenat de pere (1)cremă de brânză cu bioprotecție (1)de suc concentrat de aronia (1)iaurt cu pulpă de caise (1)... másFecha2024 (20)2020 (16)2023 (11)Has File(s)Yes (47)

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV