• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Caută 
  •   Pagina principală
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul și expertiza produselor alimentare (licență)
  • Controlul și expertiza produselor alimentare (licență) (2019-2024)
  • Caută
  •   Pagina principală
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul și expertiza produselor alimentare (licență)
  • Controlul și expertiza produselor alimentare (licență) (2019-2024)
  • Caută
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Caută

Afișați filtre avansateAscunde filtre avansate

Filters

Use filters to refine the search results.

Afișează articolele 1-10 of 47

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Miniatură

Să se proiecteze o secție ce va prelucra ardei kapia și iute în vederea obținerii dulceții de ardei iute 

Cristian, Niculina (2024-09)
Miniatură

Proiectarea unei unități de procesare a laptelui pentru obținerea de brânză telemea, cu o capacitate de prelucrare de 10000 litri lapte/zi 

Zaharia, Sorin Petrică (2024-09)
Miniatură

Să se proiecteze o unitate de fabricare a brânzei Telemea cu o capacitate de procesare a laptelui de 50 de tone 

Grăjdan, Georgina (2024-09)
Miniatură

Să se proiecteze o secție de obținere a brânzei proaspete și a smântânii dulci cu capacitatea de prelucrare de 6t lapte pe zi 

Vlad, Mihaela (2024)
Miniatură

Să se proiecteze o secţie de prelucrare a laptelui de capră în vederea fabricării brânzei tip Thermo – Quark 

Vlad, Alexandra-Ionela (2024)
Miniatură

Să se proiecteze o secție de prelucrare a smântânii în vederea obținerii untului 

Vioreanu, Elena-Nicoleta (2024)
Miniatură

Proiectarea unei secții pentru obținerea amestecului de legume 

Olaru, Dorina (2024)
Miniatură

Proiectarea unei secții de prelucrare a strugurilor din soiul Șarbă în vederea fabricării vinului alb demisec aromat 

Vlăsceanu, Ionuț-Alexandru (2024)
Miniatură

Proiectarea unei unități pentru obținerea iaurtului cu stracciatella cu un conținut de 1,8 % grăsime 

Chiriac, Maria Bianca (2024-07-22)
Miniatură

Proiectarea unei crame de obținere a vinului alb sec cu capacitatea de 300 tone struguri / sezon 

Ciuchitu, Andrei (2024-07-22)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • . . .
  • 5

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Răsfoiește

În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

Contul meu

Conectare

Discover

AutorAndrone, Ioana (1)Anton, Gabriel Ciprian (1)Axinte, Marian (1)Badea, Vlăduț (1)Bilec, Iulia (1)Bătrânu, Larisa-Daniela (1)Chetreanu, Geanina (1)Chiriac, Maria Bianca (1)Chițu, Alina-Elena (1)Ciocan, Gabriela Ramona (1)... View MoreSubiectbrânză proaspătă de vaci (1)brânză telemea (1)chefir (1)compot de fructe (1)conserve tip castraveți cornişon în oțet (1)cramă, vin roșu, Fetească Neagră (1)cremogenat de pere (1)cremă de brânză cu bioprotecție (1)de suc concentrat de aronia (1)iaurt cu pulpă de caise (1)... View MoreDate Issued2024 (20)2020 (16)2023 (11)Has File(s)Yes (47)

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV