• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • English 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Search 
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul și expertiza produselor alimentare (licență)
  • Controlul și expertiza produselor alimentare (licență) (2019-2024)
  • Search
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul și expertiza produselor alimentare (licență)
  • Controlul și expertiza produselor alimentare (licență) (2019-2024)
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 47

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Să se proiecteze o secție ce va prelucra ardei kapia și iute în vederea obținerii dulceții de ardei iute 

Cristian, Niculina (2024-09)
Thumbnail

Proiectarea unei unități de procesare a laptelui pentru obținerea de brânză telemea, cu o capacitate de prelucrare de 10000 litri lapte/zi 

Zaharia, Sorin Petrică (2024-09)
Thumbnail

Să se proiecteze o unitate de fabricare a brânzei Telemea cu o capacitate de procesare a laptelui de 50 de tone 

Grăjdan, Georgina (2024-09)
Thumbnail

Să se proiecteze o secție de obținere a brânzei proaspete și a smântânii dulci cu capacitatea de prelucrare de 6t lapte pe zi 

Vlad, Mihaela (2024)
Thumbnail

Să se proiecteze o secţie de prelucrare a laptelui de capră în vederea fabricării brânzei tip Thermo – Quark 

Vlad, Alexandra-Ionela (2024)
Thumbnail

Să se proiecteze o secție de prelucrare a smântânii în vederea obținerii untului 

Vioreanu, Elena-Nicoleta (2024)
Thumbnail

Proiectarea unei secții pentru obținerea amestecului de legume 

Olaru, Dorina (2024)
Thumbnail

Proiectarea unei secții de prelucrare a strugurilor din soiul Șarbă în vederea fabricării vinului alb demisec aromat 

Vlăsceanu, Ionuț-Alexandru (2024)
Thumbnail

Proiectarea unei unități pentru obținerea iaurtului cu stracciatella cu un conținut de 1,8 % grăsime 

Chiriac, Maria Bianca (2024-07-22)
Thumbnail

Proiectarea unei crame de obținere a vinului alb sec cu capacitatea de 300 tone struguri / sezon 

Ciuchitu, Andrei (2024-07-22)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • . . .
  • 5

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorAndrone, Ioana (1)Anton, Gabriel Ciprian (1)Axinte, Marian (1)Badea, Vlăduț (1)Bilec, Iulia (1)Bătrânu, Larisa-Daniela (1)Chetreanu, Geanina (1)Chiriac, Maria Bianca (1)Chițu, Alina-Elena (1)Ciocan, Gabriela Ramona (1)... View MoreSubjectbrânză proaspătă de vaci (1)brânză telemea (1)chefir (1)compot de fructe (1)conserve tip castraveți cornişon în oțet (1)cramă, vin roșu, Fetească Neagră (1)cremogenat de pere (1)cremă de brânză cu bioprotecție (1)de suc concentrat de aronia (1)iaurt cu pulpă de caise (1)... View MoreDate Issued2024 (20)2020 (16)2023 (11)Has File(s)Yes (47)

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV