Căutare Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor după Titlu
Afișează articolele 1-20 of 165
-
Analiza bochimică și tehnologică a unor preparate din carne
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Analiza pieței de producție a vinurilor comercializate de Crama Ceptura
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) -
ANALIZA ȘI CONTROLUL PRODUSELOR ALIMENTARE DIN CARNE, DIN JUDEȚUL GALAȚI
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
ATITUDINEA CONSUMATORILOR FAȚĂ DE PRODUSELE ALIMENTARE ECOLOGICE
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Calitatea produselor din carne
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
CERCETĂRI PRIVIND OBŢINEREA CONCENTRATELOR PROTEICE DIN LINTE
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Comportamentul fizico-chimic și funcțional alunor făinuri compozite pe bază de orez
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Dezvoltarea unor produse alimentare cu valoare adăugată prin valorificarea unor produse secundare rezultate de la procesarea legumelor și fructelor
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Diversificarea produselor pe bază de mazăre. Obținerea înghețatei artizanale din mazăre
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Elaborarea unui plan de afaceri privind dezvoltarea unei unități de brutărie-panificație care să satisfacă aprovizionarea cu produse a magazinelor, restaurantelor și hotelurilor
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)