• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Căutare după Subiect 
  •   Pagina principală
  • Căutare după Subiect
  •   Pagina principală
  • Căutare după Subiect
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Căutare după Subiect "bacterii probiotice"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Sortează după:

Ordonează:

Rezultate:

Afișează articolele 1-4 of 4

  • titlu
  • data publicării
  • data înregistrării
  • ascendent
  • descendent
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Miniatură

      Cercetări privind încapsularea bacteriilor probiotice în fabricarea produselor lactate fermentate 

      Cîrîc, Alexandru (Universitatea ”Dunărea de Jos” Galați, 2009)
      Lucrarea s-a dorit a fi, încă de la alegerea temei, o noutate în domeniul produselor probiotice. Dacă până în momentul de faţă, tema probioticelor pare o cale destul de “bătătorită” din punct de vedere tehnologic, prezenta ...
    • Miniatură

      Cercetări privind obţinerea de produse simbiotice pe bază de lapte şi plante medicinale şi aromatice 

      Mocanu, Gabriel Dănuţ (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2010)
      Teza de doctorat „Cercetări privind obţinerea de produse simbiotice pe bază de lapte şi plante medicinale şi aromatice”, are ca scop experimentarea unor variante tehnologice de cultivare a bacteriilor probiotice pe un ...
    • Miniatură

      Cercetări privind supravieţuirea în condiţii de simbioză a unor tulpini de bacterii probiotice în produsele lactate fermentate 

      Paraschiv (Vlad), Daniela (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2013)
      Teza de doctorat „Cercetări privind supravieţuirea în condiţii de simbioză a unor tulpini de bacterii probiotice în produsele lactate fermentate” contribuie la dezvoltarea cunoaşterii în domeniu prin obţinerea unui produs ...
    • Miniatură

      Cercetări privind utilizarea permeatului rezultat din aplicarea procesului de membrană în industria laptelui 

      Stanciu, Silvius (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2006)
      Dezvoltarea alimentelor funcționale reprezintă o preocupare majoră la nivel internațional, deoarece alimentația reprzinta una dintre cele mai eficiente modalitați de menținere/ îmbunătățire/ promovare a sănătății consumatorului. ...

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contactați-ne | Trimite feedback
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Răsfoiește

      În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

      Contul meu

      Conectare

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contactați-ne | Trimite feedback
      Theme by 
      Atmire NV