• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Căutare după Subiect 
  •   Pagina principală
  • Căutare după Subiect
  •   Pagina principală
  • Căutare după Subiect
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Căutare după Subiect "bacterii lactice"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Sortează după:

Ordonează:

Rezultate:

Afișează articolele 1-5 of 5

  • titlu
  • data publicării
  • data înregistrării
  • ascendent
  • descendent
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Miniatură

      Abordări moderne în obținerea culturilor starter de bacterii lactice utilizabile în panificație, cu impact tehnologic și funcțional 

      Păcularu-Burada, Bogdan (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2022)
      Bacterii lactice sunt studiate și utilizate în scopul obținerii produselor fermentate cu caracteristici tehnologice, funcționale și senzoriale specifice, cât și în vederea diversificării, conservării și asigurării siguranței ...
    • Miniatură

      Cercetări privind biosinteza exopolizaharidelor în produsele lactate fermentate 

      Simiţaru (Vasilean), Ina (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2010)
      Luând în considerare rolul deosebit al EPZ (exopolizaharide) asupra calităţilor senzoriale şi biologice ale produselor lactate fermentate în prezenta lucrare, am studiat activitatea unor tulpini de bacterii lactice folosite ...
    • Miniatură

      Cercetări privind supravieţuirea în condiţii de simbioză a unor tulpini de bacterii probiotice în produsele lactate fermentate 

      Paraschiv (Vlad), Daniela (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2013)
      Teza de doctorat „Cercetări privind supravieţuirea în condiţii de simbioză a unor tulpini de bacterii probiotice în produsele lactate fermentate” contribuie la dezvoltarea cunoaşterii în domeniu prin obţinerea unui produs ...
    • Miniatură

      Formularea și caracterizarea chimică și funcțională a unor produse farmaceutice pentru uz extern, pe bază de compuși naturali bioactivi și bacterii lactice 

      Găureanu (Boev), Monica (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2019)
      În ultima decadă, s-a constatat incapacitatea asigurării unor tratamente eficiente și sigure pentru diverse afecțiuni ale pielii, coroborată cu o prevalență crescută și cu manifestări premature, din primii ani de viață, ...
    • Miniatură

      Proiectarea de ingrediente noi bazate pe compuși bioactivi din vinete pentru diferite aplicații în industria alimentară 

      Condurache (Lazăr), Nina-Nicoleta (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2023)
      Teza de doctorat intitulată „Proiectarea de ingrediente noi pe bază de compuși bioactivi din vinete pentru diferite aplicații în industria alimentară” a avut ca scop studierea și valorificarea compușilor biologic activi ...

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contactați-ne | Trimite feedback
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Răsfoiește

      În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

      Contul meu

      Conectare

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contactați-ne | Trimite feedback
      Theme by 
      Atmire NV