Afficher la notice abrégée
| dc.contributor.author | Constantin, Danilevici | |
| dc.date.accessioned | 2020-11-20T11:04:33Z | |
| dc.date.available | 2020-11-20T11:04:33Z | |
| dc.date.issued | 2003 | |
| dc.identifier.uri | http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7463 | |
| dc.description | Rezumat Teză de doctorat - Conducător științific: Prof. dr. ing. Constantin Banu | ro_RO |
| dc.description.abstract | Conservarea produselor alimentare este o cerință deosebit de importantă atât din punct de vedere al asigurării salubrității acestora (distrugerea bacteriilor patogene și a diferiților paraziți) cât și din punct de vedere economic prin menținerea în circuitul alimentar a produselor alimentare care sunt ferite de deteriorări fizico-chimice, biochimice dar mai ales microbiologice. | ro_RO |
| dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați | ro_RO |
| dc.subject | produse din carne | ro_RO |
| dc.subject | radiatii ultraviolete | ro_RO |
| dc.subject | iradiații | ro_RO |
| dc.subject | conservare | ro_RO |
| dc.subject | industrie alimentară | ro_RO |
| dc.subject | produse alimentare | ro_RO |
| dc.title | Cercetări privind creșterea duratei de conservare a cărnii și produselor din carne prin utilizarea unui procedeu mixt de conservare cu ajutorul frigului și iradierii cu radiații ultraviolete | ro_RO |
| dc.type | PhD Thesis | ro_RO |
Fichier(s) constituant ce document
|
Il n'y a pas de fichiers associés à ce document.
|
Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)
-
Rezumate teze de doctorat [853]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați
Afficher la notice abrégée