Arată înregistrarea sumară a articolului
OPTIMIZAREA PROPRIETĂȚILOR FITOCHIMICE PENTRU UN PRODUS INOVATIV CU SUC DE CĂTINĂ
dc.contributor.author | LEAH, VICTORIA | |
dc.date.accessioned | 2020-09-22T11:08:34Z | |
dc.date.available | 2020-09-22T11:08:34Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7330 | |
dc.description | Lucrare de disertație Îndrumător:Conf.dr.ing. Liliana MIHALCEA | ro_RO |
dc.language.iso | ro_RO | ro_RO |
dc.publisher | Universitatea Dunarea de Jos Galati | ro_RO |
dc.subject | Ingineria produselor alimentare | ro_RO |
dc.subject | Știința și Ingineria Alimentelor | ro_RO |
dc.title | OPTIMIZAREA PROPRIETĂȚILOR FITOCHIMICE PENTRU UN PRODUS INOVATIV CU SUC DE CĂTINĂ | ro_RO |
dc.type | Dissertation Thesis | ro_RO |