Arată înregistrarea sumară a articolului
Exploatarea funcționalității emulsiilor pentru obținerea unor produse cu conținut redus de grăsime
dc.contributor.author | BURLAC, MIHAELA | |
dc.date.accessioned | 2020-09-22T11:02:21Z | |
dc.date.available | 2020-09-22T11:02:21Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7325 | |
dc.description | Lucrare de disertație Îndrumător:Prof.dr.ing. Iuliana Aprodu | ro_RO |
dc.language.iso | ro_RO | ro_RO |
dc.publisher | Universitatea Dunarea de jos Galati | ro_RO |
dc.subject | Ingineria produselor alimentare | ro_RO |
dc.subject | Știința și Ingineria Alimentelor | ro_RO |
dc.title | Exploatarea funcționalității emulsiilor pentru obținerea unor produse cu conținut redus de grăsime | ro_RO |
dc.type | Dissertation Thesis | ro_RO |