Afficher la notice abrégée
| dc.contributor.author | Saghin, Oana Daniela | |
| dc.date.accessioned | 2020-09-21T11:04:13Z | |
| dc.date.available | 2020-09-21T11:04:13Z | |
| dc.date.issued | 2020 | |
| dc.identifier.uri | http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7260 | |
| dc.description | Lucrare de disertație
Îndrumător:Conf. Dr. ing. Vasilica Barbu | ro_RO |
| dc.language.iso | ro_RO | ro_RO |
| dc.publisher | Universitatea Dunarea de jos Galati | ro_RO |
| dc.subject | Ingineria produselor alimentare | ro_RO |
| dc.subject | Controlul, expertizarea și siguranța alimentelor | ro_RO |
| dc.title | Analiza bochimică și tehnologică a unor preparate din carne | ro_RO |
| dc.type | Dissertation Thesis | ro_RO |
Fichier(s) constituant ce document
- Nom:
- Saghin Oana Daniela_disertatie ...
- Taille:
- 1.864Mo
- Format:
- PDF
Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)
Afficher la notice abrégée