Arată înregistrarea sumară a articolului
Obținerea unui desert lactat prin termocoagulare
dc.contributor.author | Popa, Ana Georgiana | |
dc.date.accessioned | 2020-09-21T11:00:37Z | |
dc.date.available | 2020-09-21T11:00:37Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7258 | |
dc.description | Lucrare de disertație Îndrumător:Prof. dr. ing. Daniela Borda, Ș.l. dr. ing. Iulia Bleoancă | ro_RO |
dc.language.iso | ro_RO | ro_RO |
dc.publisher | Universitatea Dunarea de jos Galati | ro_RO |
dc.subject | Ingineria produselor alimentare | ro_RO |
dc.subject | Controlul, expertizarea și siguranța alimentelor | ro_RO |
dc.title | Obținerea unui desert lactat prin termocoagulare | ro_RO |
dc.type | Dissertation Thesis | ro_RO |