Afficher la notice abrégée
| dc.contributor.author | Uliescu, Mădălina | |
| dc.date.accessioned | 2016-07-20T07:53:15Z | |
| dc.date.available | 2016-07-20T07:53:15Z | |
| dc.date.issued | 2008 | |
| dc.identifier.uri | http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4171 | |
| dc.description | Rezumat Teza de doctorat - Conducător științific Prof. dr. ing. Gabriela Cătălina Rotaru | en_US |
| dc.language.iso | other | en_US |
| dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați | en_US |
| dc.subject | produse lactate | en_US |
| dc.subject | valența nutrițională | en_US |
| dc.subject | calitatea laptelui | en_US |
| dc.subject | procese biochimice | en_US |
| dc.subject | industrie alimentară | en_US |
| dc.title | Cercetări privind dinamica maturării brănzeturilor în saramură | en_US |
| dc.type | Thesis | en_US |
Fichier(s) constituant ce document
- Nom:
- Rezumat_teza_doctorat_Uliescu_ ...
- Taille:
- 1.401Mo
- Format:
- PDF
Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)
-
Rezumate teze de doctorat [853]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați
Afficher la notice abrégée