• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • English 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Search 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Search
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-3 of 3

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Influenţa procesărilor biotehnologice asupra calităţii nutriţionale şi senzoriale ale legumelor uscate 

Barză (Bahaciu), Grațiela Victoria (Universitatea „Dunărea de Jos” Galați, 2011-10-21)
Prin urmare, procesarea biotehnologică a boabelor de soia prin germinare urmată de fermentare lactică într-un mediu cu adaos de zahăr fermentescibil reprezintă soluţii tehnologice interesante pentru îmbunătăţirea valorii ...
Thumbnail

Compuși biologic activi din alimente și efectele lor fiziologice 

Caraman, Daniela (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2006)
Relațiile complexe dintre compușii biologic activi din alimente și buna funcționare a organismului, evaluată prin parametrii fiziologici specifici; este obiectivul central al tezei. Totodată, sunt analizate și cauzele ...
Thumbnail

Proiectarea și realizarea unor alimente cu destinație specială 

Tănase (Butnariu), Luiza-Andreea (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2024)
Potrivit OMS (Organizația Mondială a Sănătății), sugarii ar trebui să fie alăptați exclusiv la sân în primele 6 luni de viață pentru a avea o creștere și o dezvoltare fizică și psihomotorie optimă. În întreaga lume, ...

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorBarză (Bahaciu), Grațiela Victoria (1)Caraman, Daniela (1)Tănase (Butnariu), Luiza-Andreea (1)Subject
industrie alimentară (3)
nutriție (3)
alimente (1)analize chimice (1)analize fizice (1)chemical analysis (1)compuși biologic activi (1)compuși biologici (1)food technology (1)ingineria produselor alimentare (1)... View MoreDate Issued2020 - 2024 (1)2010 - 2019 (1)2006 - 2009 (1)Has File(s)Yes (3)

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV