• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • English 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Search 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Search
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-3 of 3

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Biotehnologii de îmbunătăţire a randamentului în acid acetic la fermentarea diferitelor medii de cultură 

Tarhon, Maria Cristiana (Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi, 2009)
Scopul lucrării de doctorat „Biotehnologii de îmbunătăţire a randamentului în acid acetic prin fermentarea diferitelor medii de cultură” este acela de a izola cele mai performante tulpini de bacterii acetice şi de a optimiza ...
Thumbnail

Cercetări privind influenţa unor factori de stres asupra drojdiilor de bere 

Bleoancă (Ioniță), Iulia (Universitatea „Dunărea de Jos” Galați, 2011)
Studiul documentar a urmărit evidențierea importanței drojdiilor din genul Saccharomyces în procesele fermentative, precum şi în cercetările fundamentale. Astfel, capitolul 1 al studiului documentar, Noţiuni generale ...
Thumbnail

Cercetări privind activitatea drojdiei în aluat : aspecte tehnologice 

Voica, Daniela Victoriţa (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2010)
Drojdia de panificaţie este la ora actuală cel mai folosit microorganism în industria alimentară. Scopul principal al adăugării drojdiilor este afânarea aluatului pentru obţinerea unor produse poroase, cu volum mare. Pentru ...

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorBleoancă (Ioniță), Iulia (1)Tarhon, Maria Cristiana (1)Voica, Daniela Victoriţa (1)Subject
industrie alimentară (3)
microbiologie industrială (3)
Saccharomyces Cerevisiae (2)acid acetic (1)alcool etilic (1)aluat (1)drojdie (1)drojdie de bere (1)drojdii (1)industrial microbiology (1)... View MoreDate Issued2009 (1)2010 (1)2011 (1)Has File(s)Yes (3)

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV