• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • English 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Search 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Search
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-1 of 1

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Impactul transglutaminazei microbiene asupra gelurilor acide obținute din proteinele laptelui din perspectiva relației structură-funcție 

Ardelean, Alina-Ioana (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2012)
În prezent, tendința pe piața alimentară globală este de a se consuma alimente cu o mare valoare nutritivă și proprietăți structurale și funcționale îmbunătățite. Pe o astfel de piață, în care cerințele consumatorilor ...

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorArdelean, Alina-Ioana (1)Subject
geluri acide (1)
industrie alimentară (1)
piața alimentară (1)
produse lactate (1)
proteina din lapte (1)transglutaminaza (1)... View MoreDate Issued2012 (1)Has File(s)Yes (1)

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV