• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • English 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Search 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Search
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-2 of 2

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Brânzeturi cu un conținut redus de sodiu: aspecte științifice și tehnologice 

Angheloiu, Mihai (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2015)
Cea mai importantă funcţie a alimentaţiei o reprezintă asigurarea nevoilor metabolice ale omului precum şi a stării „de bine” şi de satisfacţie indusă de caracteristicile senzoriale ale alimentelor. În acelaşi timp însă, ...
Thumbnail

Brânzeturi cu un conţinut redus de sodiu: aspecte ştiinţifice şi tehnologice 

Angheloiu, Mihai (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2015)
Cea mai importantă funcţie a alimentaţiei o reprezintă asigurarea nevoilor metabolice ale omului precum şi a stării „de bine” şi de satisfacţie indusă de caracteristicile senzoriale ale alimentelor. În acelaşi timp însă, ...

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

Author
Angheloiu, Mihai (2)
Subjectbrânzeturi (2)aspecte științifice (1)efecte nutriționale (1)industrie alimentară (1)producători (1)... View MoreDate Issued2015 (2)Has File(s)Yes (2)

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV