Arată înregistrarea sumară a articolului
Cercetare privind efectele pudrei de ghimbir asupra proprietăților fizico-chimice, microbiologice și senzoriale ale parizerului
dc.contributor.author | Chedric N., Irina | |
dc.date.accessioned | 2022-12-04T17:39:39Z | |
dc.date.available | 2022-12-04T17:39:39Z | |
dc.date.issued | 2021-02-01 | |
dc.identifier.uri | http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/9050 | |
dc.description | Lucrare de disertație; Coordonator științific: Conf. univ. dr. ing. Stoica Maricica | ro_RO |
dc.language.iso | ro_RO | ro_RO |
dc.publisher | Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați | ro_RO |
dc.subject | Ingineria produselor alimentare | ro_RO |
dc.subject | Controlul, expertizarea şi siguranţa alimentelor | ro_RO |
dc.title | Cercetare privind efectele pudrei de ghimbir asupra proprietăților fizico-chimice, microbiologice și senzoriale ale parizerului | ro_RO |
dc.type | Dissertation Thesis | ro_RO |