• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Căutare după Subiect 
  •   Pagina principală
  • Căutare după Subiect
  •   Pagina principală
  • Căutare după Subiect
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Căutare după Subiect "Saccharomyces Cerevisiae"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Sortează după:

Ordonează:

Rezultate:

Afișează articolele 1-3 of 3

  • titlu
  • data publicării
  • data înregistrării
  • ascendent
  • descendent
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Miniatură

      Cercetări privind activitatea drojdiei în aluat : aspecte tehnologice 

      Voica, Daniela Victoriţa (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2010)
      Drojdia de panificaţie este la ora actuală cel mai folosit microorganism în industria alimentară. Scopul principal al adăugării drojdiilor este afânarea aluatului pentru obţinerea unor produse poroase, cu volum mare. Pentru ...
    • Miniatură

      Cercetări privind influenţa unor factori de stres asupra drojdiilor de bere 

      Bleoancă (Ioniță), Iulia (Universitatea „Dunărea de Jos” Galați, 2011)
      Studiul documentar a urmărit evidențierea importanței drojdiilor din genul Saccharomyces în procesele fermentative, precum şi în cercetările fundamentale. Astfel, capitolul 1 al studiului documentar, Noţiuni generale ...
    • Miniatură

      Studii privind utilizarea tehnicilor de inginerie genetică în vederea îmbunătăţirii proceselor fermentative tradiţionale 

      Gurgu, Leontina (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2010)
      Obiectivul major al tezei, utilizarea tehnicilor de inginerie genetică pentru îmbunătățirea performanțelor β-glucozidazei izolată de la Saccharomycopsis fibuligera și transferul ei la drojdii din genul Saccharomyces, în ...

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contactați-ne | Trimite feedback
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Răsfoiește

      În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

      Contul meu

      Conectare

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contactați-ne | Trimite feedback
      Theme by 
      Atmire NV